Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda A Milli Voleybol Takımı’nda ter döken Melissa Vargas sergilediği mükemmel performansla Oyunları tamamladı.

A Milli Voleybol Takımı, Paris 2024’te Olimpiyat tarihinin en iyi derecesini elde etti. Türkiye yarı finale kadar yükseldi ancak yarı finalde şampiyon İtalya’ya 3-0 mağlup oldu.

Bronz maçına çıkan milliler Brezilya karşısında mağlup ayrıldı ve Olimpiyat Oyunları’nı 4. bitirdi. Turnuvanı en dikkat çeken isimlerin başında da Vargas geldi.

Çeyrek finalde Çin Halk Cumhuriyeti karşısında olağan üstü bir performans sergileyen Vargas üretti 42 sayıyla Milli Takıma yarı finali getiren isim oldu. Bu sayı Olimpiyat tarihinde bir maçta üretilen en yüksek ikinci skordu.

Tüm Olimpiyat Oyunları boyunca toplam 159 sayı bulan Melissa Vargas Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın en skorer ismi oldu.

Vargas’ı 110 sayı ile Paola Egonu takip etti.

100 Sayıyı Geçen İkinci Oyuncu

Melissa Vargas Olimpiyat Oyunları’nda 100 sayı barajını geçen milli takımın ikinci oyuncu oldu. A Milli Voleybol Takımı formasıyla daha önce Eda Erdem Olimpiyatlarda 100 sayı barajını geçmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir